Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan l-a torpilat pe Viktor Orban în plenul Parlamentului European: Poporul maghiar a avut mult de pierdut

Digi24
Viktor Orban

Deputatul PNL Siegfried Mureşan a anunţat că a spus, miercuri în plenul Parlamentului European, că acţiunile guvernului maghiar au împiedicat Uniunea Europeană să ofere sprijinul dorit oamenilor din Ungaria. „Oricine vrea să aplaude atitudinea lui Viktor Orban la nivel european trebuie să ştie următorul lucru: poporul maghiar a avut mult de pierdut din cauza acţiunilor lui Orban din ultimii ani”, a adăugat el.

„Oricine vrea să aplaude atitudinea lui Viktor Orban la nivel european trebuie să ştie următorul lucru: poporul maghiar a avut mult de pierdut din cauza acţiunilor lui Orban din ultimii ani. Am spus astăzi, în plenul Parlamentului European, că acţiunile guvernului maghiar au împiedicat Uniunea Europeană să ofere sprijinul dorit oamenilor din Ungaria. Poporul maghiar a avut mult de pierdut în ultimii ani şi în ultimele luni din cauza acţiunilor lui Viktor Orban şi încă au de pierdut”, a scris Siegfried Mureşan.

El a mai spus că „Ungaria are 20 de miliarde de euro, fonduri europene, îngheţate din cauza încălcării statului de drept şi a principiilor democratice de către Guvernul Ungariei şi din cauza opoziţiei lui Viktor Orban de a dialoga şi a lucra cu instituţiile europene”.

„Noi vrem ca oamenii din Ungaria să beneficieze de Europa, de fondurile europene, de Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă la fel ca cetăţenii din orice altă ţară europeană. Dar soluţia în Europa este dialogul, este cooperarea, nu este confruntarea, nu este şantajul. Soluţia este respectarea valorilor şi principiilor democratice, nu încălcarea lor”, a conchis Mureşan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.