Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan: 'Parlamentul European solicită reevaluarea fondurilor care merg spre Palestina și continuarea ajutorului umanitar'

Radu Pop
Facebook
Siegfried Mureșan

Deputatul european Siegfried Mureșan (PNL/PPE), negociator al Parlamentului European pentru bugetul UE, anunță că P.E. solicită reevaluarea fondurilor care merg spre Palestina și continuarea ajutorului umanitar în regiune, mai ales pentru refugiații palestinieni.

„În poziția Parlamentului European privind Bugetul Uniunii Europene din 2024 - pe care am coordonat-o ca negociator-șef și care va fi votată mâine, în sesiune plenară - vom include un paragraf prin care solicităm Comisiei Europene reevaluarea tuturor fondurilor alocate pentru Palestina.

Fondurile europene nu au fost și nu vor fi niciodată folosite pentru susținerea Hamas sau a oricărei entități teroriste. Cu toate acestea, în contextul evoluțiilor recente, considerăm necesară o evaluare actualizată a fiecărui euro din Bugetul Uniunii Europene care ajunge în regiune.

Considerăm, în același timp, că trebuie să continuăm ajutorul umanitar în regiune, mai ales pentru refugiații palestinieni din Iordania și Liban.

Situația umanitară din regiune este de așteptat să se agraveze în următoarea perioadă și este datoria noastră să rămânem alături de persoanele vulnerabile”, afirmă Siegfried Mureșan.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.