Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan: Primarii liberali gospodari sunt principala noastră armă în fața discursului antieuropean al populiștilor de la AUR

Radu Pop
Facebook/ Siegfried Mureșan
Siegfried Mureșan

Înaintea unei ședințe comune a Grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European și a Grupului PPE la Comitetul Regiunilor, deputatul european Siegfried Mureșan (PPE / PNL) a subliniat importanța primarilor liberali în dezvoltarea comunităților și combaterea populismului.

Mureșan a declarat că orașele și județele conduse de primarii liberali se disting prin modernitate, performanță economică și atragerea investitorilor, oferind cel mai înalt standard de viață cetățenilor. În contextul celor patru runde de alegeri programate în acest an în România, Mureșan consideră că credibilitatea acestor primari va juca un rol esențial în contracararea populismului antieuropean promovat de partidul AUR.

„Știm cu toții în România că orașele și județele gospodărite de primarii liberali sunt cele mai moderne, cele mai performante economic, atrag cei mai mulți investitori și oferă cel mai înalt standard de viață oamenilor.

De aceea, în contextul celor 4 rânduri de alegeri pe care le vom avea în acest an în România, credibilitatea primarilor noștri va juca un rol esențial în combaterea populismului antieuropean pe care îl propagă AUR. Munca lor în dezvoltarea comunităților pe care le conduc, cu ajutorul fondurilor europene, va fi una dintre principalele arme de combatere a populismului extremist la alegerile europarlamentare.

Noi, europarlamentarii și primarii Partidului Național Liberal, vom merge în următoarele luni din oraș în oraș și le vom arăta oamenilor fiecare drum, școală și grădiniță renovate de primarii noștri cu fonduri europene, fiecare autobuz electric cumpărat din fonduri europene și fiecare parc renovat cu fonduri europene. Le vom spune oamenilor și că politicienii populiști de la AUR nu vor putea niciodată să facă acest lucru fiindcă nici nu vor, nici nu știu cum să folosească în folosul oamenilor beneficiile pe care le oferă Uniunea Europeană”, a declarat Siegfried Mureșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.