Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan: Susținere unanimă din parte conducerii PPE pentru organizarea congresului la București

Facebook
Siegfried Mureșan

”Susținere unanimă din parte conducerii PPE pentru organizarea congresului la București”, anunță europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

”Atât luni, la ședința Președinției Partidului Popular European (PPE), cât și astăzi, la reuniunea Adunării politice a PPE, am prezentat candidatura Partidului Național Liberal pentru găzduirea Congresului PPE dinaintea alegerilor europarlamentare.

Am primit o susținere unanimă pentru găzduirea congresului atât din partea președinției PPE, cât și din partea Adunării politice.

Sunt convins că decizia Partidului Popular European - cea mai mare familie politică din Europa - de a organiza congresul dinaintea alegerilor europarlamentare la București este bună pentru Partidul Național Liberal și este bună pentru România.

Va reprezenta o oportunitate pentru toți românii de a afla cât mai multe lucruri importante despre temele și prioritățile europene, înaintea alegerilor europarlamentare, de la lideri UE de prim rang.

Va fi o ocazie foarte bună pentru noi de a fi alături de partenerii noștri din întreaga Uniune Europeană, inclusiv lideri europeni, înaintea tuturor alegerilor care vor avea loc în 2024.

Organizarea Congresului la București reprezintă, totodată, un puternic mesaj de susținere din partea PPE către statele din Europa Centrală și de Est care au avut de depășit multe dificultăți ca urmare a situației din Ucraina.

Rămânem uniți și continuăm să ne ajutăm reciproc.”, a spus el pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.