Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Signal Iduna Asigurare Reasigurare a finalizat tranzacţia şi a demarat procesul de integrare a celor două companii Ergo

economica.net
Signal Iduna

Signal Iduna Asigurare Reasigurare a finalizat tranzacţia şi a demarat procesul de integrare a celor două companii, Ergo Asigurări şi Ergo Asigurări de Viaţă, grup.

Signal Iduna Asigurare Reasigurare a înregistrat la finalul anului 2021 un volum al primelor brute subscrise de peste 141 milioane lei. Compania are în portofoliu peste 200.000 de asiguraţi, valoarea despăgubirilor acordate ridicându-se la circa 87 milioane lei pentru soluţionarea a peste 300.000 de dosare, potrivit Agerpres.ro.

"Ergo Asigurări îşi va continua activitatea ca entitate independentă sub noul Consiliu de Administraţie aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară: Tiberiu Maier, în calitate de preşedinte, Mesut Yetiskul şi Mark Osterloff, în calitate de membri", se menţionează într-un comunicat al companiei.

Conform sursei citate, Ergo Asigurări de Viaţă va urma etapele unui proces complex de fuziune estimat a se finaliza în prima parte a anului viitor.

Consiliul de Supraveghere al Ergo Asigurări de Viaţă a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară şi este format din: Tiberiu Maier, în calitate de reşedinte, Mihaela Drugă şi Mark Osterloff, membri.

La jumătatea lunii februarie, compania de asigurări Signal Iduna Asigurare Reasigurare a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru achiziţionarea Ergo Asigurări şi Ergo Asigurări de Viaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.