Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Siguranță și încredere sau debandadă și furt?'. Ministrul Lucian Bode, chemat să dea socoteală în Parlament (moțiune)

Inquam Photos
Lucian Bode

Moțiunea simplă „Siguranță și încredere sau debandadă și furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat” a fost înregistrată astăzi în plenul Camerei Deputaților, sub semnătura parlamentarilor din Forța Dreptei și din Uniunea Salvați România.

„Lucian Bode trebuie să dea socoteală în Parlament, cu prilejul dezbaterii moțiunii simple, pentru activitatea desfășurată în fruntea ministerului. În loc să se preocupe de siguranța cetățenilor, actualul ministru al Afacerilor Interne sfidează inteligența românilor patronând una dintre cele mai mizerabile afaceri de corupție de după Revoluție, în favoarea unor apropiați ai președintelui Klaus Iohannis. Parlamentarii din Forța Dreptei susțin retragerea sa din funcția de ministru de Interne și solicită tuturor parlamentarilor ca prin vot să se disocieze de practicile toxice și antidemocratice ale lui Lucian Bode”, potrivit unui comunicat de presă.

În opinia semnatarilor, „cea mai mare reușită a domnului Bode, după aproape doi ani de mandat, este licitația cu dedicație pentru achiziția a 600 de BMW-uri de la prietenul președintelui Klaus Iohannis”.

„În schimb, acolo unde ar fi fost nevoie de domnia sa, nu s-a văzut niciun fel de implicare. Spre exemplu, de abia acum a început folosirea brățărilor de monitorizare a agresorilor în cazurile de violență domestică. Și e vorba doar de un proiect-pilot în câteva locuri”, potrivit moțiunii

Potrivit Regulamentului, moțiunea trebuie supusă dezbaterii și votului în plenul Camerei Deputaților în maximum o săptămână de la data depunerii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.