Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silvio Berlusconi a intrat în campanie electorală: '3 milioane de tineri stau degeaba'

berlusconi

'Avem trei milioane de tineri în Italia care nu studiază, nu au loc de muncă şi nici măcar nu încearcă să găsească unul. Viaţa lor arată cam aşa: se trezesc la prânz, petrec ore în şir acasă jucându-se pe calculator, mănâncă şi apoi merg la discotecă', a declarat miercuri fostul premier italian Silvio Berlusconi, aflat în campanie electorală pentru alegerile legislative din 4 martie, transmite agenţia EFE. Prin urmare, pentru a fi stimulată angajarea acestor trei milioane de tineri, el a propus scutiri fiscale pentru companiile care ar angaja tineri şomeri, sugerând o scutire totală de impozite pentru primul contract de muncă al unui şomer, conform Agerpres.

În aceste declaraţii, date la o asociaţie a mediului de afaceri, Berlusconi a vorbit şi despre cei peste 600.000 de imigranţi ilegali aflaţi în prezent în Italia, despre care a spus că 'trăiesc numai din comiterea de infracţiuni'.

Din cauza unei condamnări penale el nu poate candida la scrutinul din 4 martie, dar alianţa de dreapta pe care o conduce, formată în principal din partidul său 'Forza Italia' şi formaţiunea naţionalistă Liga Nordului, conduce în sondaje cu circa 40% din intenţiile de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.