Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silvio Berlusconi, noul proprietar al clubului italian de fotbal Monza, vrea să impună reguli stricte la noua echipă

berlusconi

Silvio Berlusconi, noul proprietar al clubului italian de fotbal Monza, din Serie C, vrea să impună reguli stricte la noua echipă pe care a achiziţionat-o la finele lunii septembrie, informează cotidianul L'Equipe, scrie Agerpres.

"Va fi o echipă tânără şi alcătuită doar din jucători italieni", a declarat, vineri, fostul preşedinte al clubului AC Milan din perioada 1986-2016.

Fostul premier italian, însoţit de Adriano Galliani, fostul său director general de la AC Milan, are planuri precise pentru viitorii săi jucători. "Ei vor trebui să aibă părul în ordine şi avem deja un frizer din Monza care a spus că îi va tunde gratuit. Totodată, nu vor purta barbă şi nici tatuaje, la fel cum nici cercei în urechi. De asemenea, vor fi exemple de curtoazie pe teren. Ei îşi vor cere scuze de la adversari în cazul unui fault şi îl vor trata pe arbitru ce pe un gentleman. Totodată, dacă li se vor cere autografe, nu vor face nişte desene, ci îşi vor scrie de manieră lizibilă numele şi prenumele. În acelaşi timp, ei vor fi îmbrăcaţi cu sobrietate şi gust. Vreau ceva total diferit faţă de fotbalul actual", a precizat Berlusconi.

Citește și: Încă o lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Irina Shayk iese și ea la rampă cu câteva declarații despre comportamentul portughezului

Silvio Berlusconi a fost timp de 31 de ani patronul clubului AC Milan, începând din 1986, sub conducerea sa echipa de pe San Siro cucerind 29 de trofee, între care 8 titluri de campioană a Italiei şi 5 de campioană a Europei. El a vândut clubul milanez pentru suma de 740 milioane euro, în aprilie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.