Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silviu Mănăstire, dezvăluiri care-l înfundă pe Ghiță: Îi trage și pe Ponta și pe general după el?

ponta ghita

Silviu Mănăstire face o serie de dezvăluiri care-l înfundă și mai rău pe Sebastian Ghiță, fostul său patron de la România TV. Acum la B1 TV, Mănăstire spune ce se întâmpla, de fapt, în redacția de la România TV.

Citește și: El este NOUL IUBIT al Elenei Udrea! Cei doi au fost surprinși sărutându-se / FOTO + VIDEO

Jurnalistul de la B1 TV ridică și o întrebare cu trimitere directă la Victor Ponta și Gabriel Oprea: Îi va trage după el pe Ponta și pe amicul său înstelat cu 4 stele?

”Prostia și fudulia se plătesc: "Cazul Ghiță".

Sebi stătea cu picioarele pe masă, lăfăit. În biroul directorului România TV. Se hăhăia. Făcea concomitent analiza politică și politica postului TV la care teoretic nu mai avea nicio acțiune. Încălca legea cu o debordanță demnă de scopuri mai nobile. Sebi era firesc, natural, social-democrat. Aproape zilnic Sebi venea în inspecție la "televiziunea mea". Se hăhăia mai tot timpul. Ponta avea 10-15 procente în fața lui Iohannis.

Citește și: Radu Cristescu, PMP, despre iubirea Elenei Udrea: A mai căzut un mit

Sebi era happy. Sebi făcea strategia de campanie: mult rahat turcesc băgat în ventilator. Băgați ceva cu naziștii, vedeți că mâine Gâdea lansează treaba cu vânzarea de organe, ridicați si voi! Ceva cu Hitler, multe imagini cu svastica, nu uitați de grupul etnic german, ne-au furat Sibiul la bucată! Șefu: Cât poate suporta sticla? Oricât.

Citește și: Elena Udrea, prima reacție despre noul iubit: Mă bucur că am un asemnea bărbat

Sebi se hăhăia pentru că lansase mai demult povestea că este protejat de SRI. Sau o lansase altcineva și el o gonflase, prin insinuări, prin zâmbete subînțelese. "Cu fața asta de copil i-am făcut pe mulți", îi marturisea Sebi lui Vântu. Bătrânul învechit în rele râdea și el neștiind că următorul belit va fi chiar el.

Îmi zicea un cunoscut că Sebi nu a făcut bani din politică, că nu e corectă ștampila asta! Ok, i-a făcut din contracte cu Statul, semnate tot de oameni politici. E o nuanță, realitatea rămâne. Hai să zicem că nu era nici primul și nici ultimul care făcea așa! Până la urmă construise un holding românesc. Dădea salarii, cum se lauda acum și a implementat proiecte pentru SRI. Nu s-a mulțumit cu asta. Si i-a fost fatal. A vrut PUTERE.

Povestea cu puterea este însă mai complicată. Dacă nu ai în spate o bibliotecă de cărți și una de bun-simț, măcar 7 ani de acasă, atunci capotezi ca Ghiță.

Nu știm de unde vine lăcomia asta de putere: de la bani sau banii au provocat-o. Neimportant. În perioada în care îl carota pe Vântu, se spunea ca nu e normal ca un om de afaceri potent să controleze media și prin ea să influențeze politicul și business-ul. Asta ziceau băieții din SRI, amicii lui Sebi.

Combinația asta letală, asezonată cu multă corupție, a distrus Ucraina. Culmea e ca până și Sebi înțelegea asta. În 2012 nu s-a abținut, a intrat în politică și a acționat ca în bancul cu broasca și Scorpionul. Nu s-a putut abține să facă jocuri, să influențeze, să rupă în două Bucureștiul în combinații.

Sebi este un scorpion veritabil. De aceea nu trebuie să se supere că și procurorii nu s-au putut abține. În fața unei asemenea panoplii de infracțiuni.

Sebi va muri frumos, dezvăluirile sale SENZAȚIONALE, ȘOCANTE, EXCLUSIVE îi vor pava drumul spre arest asemenea Elenei Udrea. În toată nebunia răzbate o singura întrebare firavă: Îi va trage după el pe Ponta și pe amicul său înstelat cu 4 stele?”, scrie Silviu Mănăstire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.