Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silviu Mănăstire se autosuspendă din conducerea PNL: 'Să am timp să mă ocup de niște băieți, ca pe vremuri'

Inquam Photos
silviu manastire

Fostul jurnalist Silviu Mănăstire anunță vineri că s-a autosuspendat din funcția de secretar general adjunct al PNL, după ce în presă a apărut informația că în 2020 a fost implicat într-un scandal de violență domestică.

  • „Se pare ca noua Direcție neomarxista din politica și presa userista este linșajul la viața privată. Minciuna grosiera transformata in ciomag de Crăciun! Dacă așa e moda de azi, voi acționa și eu in consecință, fără mila și fără regrete. Așa se va juca acest joc pentru 2024. Pana lămuresc pe cai legale mizeria produsă de Tapalaga, de sclavul lui trist Semeniuc și umflata politic de “istericul Ghinea” ma autosuspend din funcția de secretar general adjunct al PNL. Sa am timp sa ma ocup de niște băieți, ca pe vremuri. Nu mor caii când vor câinii!”, a scris Mănăstire, pe contul său de Facebook.

El adăugă într-un comunicat de presă că se va adresa instanței „pentru soluționarea legală a acestei calomnii, din respect pentru toate părțile implicate, direct sau indirect”. „Între timp, autosuspendarea mea este un gest menit să întrerupă perpetuarea acestor atacuri și evitarea lezării imaginii partidului”, precizează liberalul.

Potrivit G4Media, în iulie 2020, prin decizie definitivă a Tribunalului București, Silviu Mănăstire, a fost obligat ca, timp de două luni, să nu se apropie de iubita sa la o distanță mai mică de 300 de metri. Măsura a fost luată după ce, în noaptea de 14 mai 2020, femeia fusese agresată de Mănăstire.

Conform deciziei definitive nr. 1609 din 29 iulie 2020 a Tribunalului București, ”din probatoriul administrat în cauză rezultă că în data de 14 mai 2020, apelanta-reclamantă (…) a fost victima actelor de violență psihologică și fizică ale intimatului-pârât (Silviu Mănăstire n.r.) care a devenit violent pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unei dispute casnice și a devenit agresiv față de concubina sa, având un limbaj agresiv inclusiv la adresa organelor de poliție, împrejurări care denotă un risc crescut de agresivitate din partea intimatului-pârât care, pe fondul consumului crescut de băuturi alcoolice își pierde cumpătul și devine impulsiv și agresiv chiar în prezența persoanelor apropiate și are manifestări antisociale chiar în prezența reprezentanților legii iar aceste împrejurări conturează convingerea instanței de apel că integritatea fizică și psihică a apelantei-reclamante a fost pusă în pericol prin actele de violență fizică și psihologică ale pârâtului-intimat în data de 14 mai 2020, starea de pericol fiind accentuată de faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, intimatul-pârât își pierde controlul și devine agresiv chiar în prezența ofițerilor de poliție (…)”, mai scrie G4Media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.