Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, un nou scandal: Afaceristul va depune plângere pe numele fostei soții

Radu Pop
prigoana

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, un nou scandal: Afaceristul va depune plângere pe numele fostei soții

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu sunt, din nou, protagoniștii unui scandal monstru, după ce fosta prezentatoare l-a acuzat pe fostul soț că este agresiv cu copiii lor.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, cei doi doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, iar în anul 2015 au decis să se separe definitiv.

În urmă cu trei ani, afaceristul a obținut custodia celor doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu. Acum, fosta prezentatoare îl acuză pe fostul soț că ar fi abuziv cu copiii, iar fiul cel mic, Maximus, nu mai vrea să se întoarcă la tatăl său.

Vedeta a depus o cerere de ordonanță președințială, prin intermediul căreia cere modificarea mutării domiciliului fiului său. La rândul lui, Silviu Prigoană a dezvăluit că va depune plângere împotriva Adrianei Bahmuțeanu.

Foștii soți, care au divorțat de cinci ori, au împreună doi băieți, Maximus și Eduard, care au domiciliul la tatăl lor. Adriana Bahmuțeanu a depus o cerere de ordonanță președințială, la Judecătoria sectorului 5, prin intermediul căreia cere modificarea măsurii privitoare la minori, mutarea domiciliului, modificarea pensiei de întreținere. Silviu Prigoană a declarat că va depune plângere împotriva fostei soții.

„Voi face plângere la protecția copilului Sector 3, Sector 5, la Parchet am depus plângere penală pentru că a încălcat două hotărâri judecătorești definitive. Una e cu adusul copilului acasă, la domiciliu, și interzicerea accesului copilului la educație, sunt infracțiuni prevăzute de Codul penal.

Deci ea trebuia să ducă azi copilul la școală indiferent de situație. Dar, ea nu poate să ducă copilul la școală că ea nu se trezește la șase jumătate să îl pregătească. Ei se trezesc la 11 sau 12, au alt fus orar. în 2022, ea nu a venit să ia copiii de la școală, am dovezi”, a declarat Silviu Prigoană pentru spectacola.ro, potrivit romaniatv.net.

Adriana Bahmuțeanu a petrecut vacanța în SUA, alături de cei doi copii pe care îi are cu Prigoană. La întoarcere, Maximus i-ar fi spus mamei sale că nu vrea să mai locuiască cu tatăl lui.

„Da, am înaintat această cerere. Fiul meu cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mine, la întoarcerea din vacanță. Asteptăm ca instanța să stabilească un termen”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Aceasta susține că este pasibilă de închisoare, deoarece fiul său nu vrea să mai meargă la școală.

„Și eu acum sunt pasibilă de pușcărie. Pentru că băiatul nu vrea la școală, că îi e frică să nu îl ia taică-su. Și nu îl pot obliga să se ducă, nu-l pot forța, că îl expun agresorului.Și legea zice că, dacă părintele nu duce copilul la școală, poate face închisoare pe motiv de îngrădire a accesului la educație. Am depus trei cereri de urgentarea la instanță, dar nimic!”, a mai spus vedeta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.