Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un deputat a făcut o nuntă cum rar se vede: Mirele are 33 de ani, mireasa are 49 de ani și e actriță

Facebook
Silviu Vexler

Un deputat, singurul care este și șef de cult în România, a făcut, joi seara, o nuntă cum rar se vede în România! Templul Coral din București al Comunității Evreiești a găzduit ceremonia religioasă a căsătoriei dintre Silviu Vexler și Eugenia-Brenda Vexler.

Mirele, 33 de ani, este președintele Federației Comunităților Evreiești din România, singurul deputat șef de cult, iar mireasa, 49 de ani, este actriță la Teatrul Evreiesc de Stat. Eugenia-Brenda Vexler s-a născut în Serbia, în oraşul Zrenjanin, și a crescut în satul Ecka, în Banatul sârbesc, fiind de etnie română. Diferența de 16 ani dintre cei doi miri sau religia nu a stat în fața dragostei, cei doi căsătorindu-se civil în 3 septembrie 2017, când Liviu Dragnea, cu concubina sa de la acea vreme, Irina Tănase, Gabriela Firea și Maia Morgenstern au fost printre meseni. Cu un an înainte, 2016, de sărbătoarea evreiască Purim, deputatul Vexler, absolvent, în 2010, al Universității Hyperion, Facultatea de Jurnalism, și actrița venită din Serbia s-au logodit.

Silviu Vexler este deputat din 2016, din partea minorităților naționale, candidat al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, după retragerea lui Aurel Vainer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.