Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, în ipostaze nemaivăzute: Românca a pozat pentru o celebră revistă! Dezvăluiri senzaționale din copilăria liderului mondial - FOTO

Simona Halep

Simona Halep a răspuns vehement că nu ar poza numai în costul de baie, așa cum au făcut Maria Sharapova, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Elina Svitolina, Sloane Stephens, Agnieszka Radwanska sau Dominika Cibulkova. Românca a acceptat însă să participe la o ședintă foto pentru celebra revistă de modă Elle. Pozele vor apărea în numărul din luna mai al celei mai vândute reviste de acest gen din lume.

Într-un articol publicat pe site-ul revistei apar și mai multe declarații ale sportivei noastre, care a povestit că în copilărie a fost o persoană timidă. "Nu știu exact ce vârstă aveam, mergeam la turnee și îmi era rușine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid", a dezvăluit Simona, potrivit Digisport.ro.

Citește și: Gigi Becali a RĂBUFNIT în urma stenogramelor incendiare de la FRF: Declarație furibundă a patronului FCSB

"Diferența se vedea în atitudine, fetele care veneau din țări mai mari erau cu mai multă încredere, mult mai relaxate și obișnuite cu tot felul de lucruri. Fiind la început, eu eram mai reținută și mi-a luat ceva timp să mă dezgheț" a mai spus actualul lider al ierarhiei mondiale.

Lucrurile s-au schimbat însă pentru jucătoare născută la Constanța. A ajuns cea mai bună jucătoare a lumii și unul dintre cei mai importanți ambasadori ai României peste hotare.

"Mă maturizez și eu, nu mai sunt copil. Am 26 de ani și am trecut prin multe în toți acești ani. Mă simt pregătită pentru viață. Mi-a crescut încrederea în mine, de aceea am început să fiu altfel. Toți ne schimbăm odată cu trecerea anilor. Nu am cum să rămân la fel ca acum câțiva ani, mai ales că sunt foarte dornică să învăț. Mereu am știut ce vreau să spun, am știut ce vreau în viață, dar nu stăteam prea bine la partea de comunicare. Acum îmi este mai ușor și încerc să fiu și mai bine. Până la urmă, sensul vieții este să vezi cât de bun poți fi la toate capitolele" a mai precizat Simona Halep în interviul acordat pentru revista Elle.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.