Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a RĂBUFNIT în urma stenogramelor incendiare de la FRF: Declarație furibundă a patronului FCSB

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a reacționat dur când a fost întrebat despre stenogramele şedinţei secrete care a avut loc pe 16 aprilie la "Casa Fotbalului”, cu două zile înaintea alegerilor pentru şefia FRF, între Răzvan Burleanu şi oamenii săi de încredere.

”Crezi că mă interesează de stenogramele lor? Altceva nu am de făcut, decât să stau să citesc stenograme. Toți mă sunați pe mine să-mi dau cu părerea în toate: Eu și țara, eu și Dumnezeu, eu și fotbal! Nu mă interesează!”, a declarat patronul FCSB pentru realitateasportiva.net.

Citește și: Șefa TVR, reacție explozivă după ce Dragoș Pătraru a dezvăluit că ar putea fi scos de pe post: 'Nimeni din conducere nu l-a ameninţat'

Mai multe înregistrări audio, apărute ieri, au scos la iveală modalitatea prin care președintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a chemat pe șefii din Federație, și nu numai, pentru a pune la cale un plan cu ajutorul căruia să își asigure voturile.

Luni, 16 aprilie 2018, cu două zile înainte de alegeri, 14 șefi ai FRF s-au strâns la Casa Fotbalului, într-o ședință secretă, ca să facă ultimele retușuri ale realegerii lui Răzvan Burleanu, a notat jurnalistul Cătălin Tolontan. Burleanu și-a precizat clar poziția, încă de la început: "Bine ați venit în cantonament. Nu plecăm de aici până nu rezolvăm". "Vom face totul la limita legalității. Nu ne vom expune la nimic", a adăugat președintele FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.