Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, prima REACŢIE după semnarea contractului cu noul sponsor: 'Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua...'

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep (26 de ani, 2 WTA) a plecat, luni, spre Qatar, acolo unde va participa la turneul de la Doha, în care va debuta direct în turul al doilea, miercuri. La puţin timp după ce a confirmat că s-a înţeles cu Nike, constănţeanca s-a declarat mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii.

Citeşte şi: Şerban Nicolae cere RESTRUCTURAREA din temelii a DNA: 'Nu mă impresionează SPOVEDANIILE învinşilor...'

Fostul lider mondial a bătut palma cu Nike pentru un contract care-i va aduce aproximativ două milioane de dolari în fiecare dintre următoarele patru sezoane, iar acum se felicită pentru decizie, mai ales că reţeta financiară e superioară înţelegerii cu Adidas.

"Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam să le port şi sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii", a spus Halep, luni, la plecarea spre Doha, potrivit MEDIAFAX.

Simona Halep a confirmat, luni, încheierea unui contract cu producătorul de echipament Nike, printr-un mesaj pe Instagram.

"Just do it (n.r. - fă-o pur şi simplu) - I just did it (n.r. - tocmai am făcut-o)", a scris Halep, referindu-se la sloganul companiei americane "just do it".

Accidentată la Australian Open, Simona a mers la Cluj pentru partida de Fed Cup cu Canada, dar nu a jucat şi s-a folosit de timp pentru a face un tratament care să o ajute să treacă peste probleme. Acum, Halep nu e sigură dacă va putea participa la Doha, dar va lua o decizie după antrenamentul de marţi, primul în Qatar: "Voi decide la Doha dacă voi juca. Vreau să fac un antrenament mâine (n. red - marţi) să văd cum mă simt. Am înţeles că meciul meu e programat miercuri", a declarat Halep.

Totuşi, şansele ca Simona să atace locul întâi pe cimentul din Qatar par destul de mari, după cum susţine Ştefan Irimia, doctorul care a avut grijă de Simona la Cluj: "A făcut primul antrenament şi nu a simţit niciun fel de durere. Şi eu ca medic, care am aplicat un tratament biologic combinat cu încă două sau trei posibilităţi, sunt surprins că are o evoluţie atât de rapidă. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Horia Tecău înaintea meciului de Cupa Davis, acelaşi tratament cu rezultate excelente, cred că o să facem o statistică să vedem de ce efectul este atât de rapid şi bun".

 


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.