Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, pusă LA ZID de jurnaliștii australieni: Românca, acuzată că a păcălit pe toată lumea în finala de la Australian Open

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep a fost criticată de jurnaliştii australieni după finala de la Australian Open, pierdută în fața Carolinei Wozniacki.

Site-ul Seven Sport a lansat o serie de acuzaţii incredibile la adresa româncei, despre care susţin că a încercat să o scoată din ritm pe daneză prim time-out-ul medical solicitat în setul al doilea.

Citește și: Imagine șocantă cu Simona Halep: Românca a fost SPITALIZATĂ după finala dramatică împotriva Carolinei Wozniacki - FOTO

"A încercat Simona Halep să se joace cu mintea lui Wozniacki? Întoarcerea uimitoare din setul secund i-a pus pe mulţi pe gânduri dacă acea pauză a fost luată pentru a o scoate din joc pe Wozniacki", au scris australienii, conform Digisport.ro.

Simona Halep s-a accidentat la glezna stângă încă din primul tur al Australian Open, contra lui Destanee Aiava, şi a fost lăudată de fani şi specialişti pentru modul în care a luptat la Melbourne având în vedere problemele medicale.

Românca a stat 14 ore şi 20 de minute pe teren la primul turneu de Grand Slam al anului, cel mai mult dintre toate jucătoarele de pe tabloul de simplu şi cu două ore în plus faţă de adversara sa din finală, Caroline Wozniacki.

Citește și: Calculele REVENIRII: Scenariile prin care Simona Halep poate reveni pe primul loc mondial

Caroline Wozniacki, noul lider mondial de săptămâna viitoare, s-a impus dramatic, după aproape trei ore de joc, scor 7-6, 3-6, 6-4, şi a cucerit primul titlu de Grand Slam al carierei.

Daneza a devenit prima jucătoare din ţara ei care se impune la un turneu major.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.