Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid: A SPULBERAT-O pe Dominika Cibulkova

simona halep

Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid după finala cu Dominika Cibulkova! A fost 6-2, 6-4 pentru Simona, care e la primul trofeu din acest an. După această performanță, Simona va urca de pe locul 7 pe locul 5 mondial.

Este a 20-a finală a jucătoarei noastre din carieră, care are acum 12 trofee. Finala de la Madrid a fost prima finală a Simonei, după cea de la Cincinnati 2015. Ultimul titlu câştigat de Halep a fost Indian Wells, tot în 2015.

Halep a primit un cec de 912.900 euro și 1.000 de puncte WTA pentru succesul de la Caja Magica. Turneul de la Madrid a fost unul excelent pentru România, nu mai puțin de patru reprezentante ale țării noastre fiind în sferturile de finală (Irina Begu, Sorana Cârstea și Patricia Țig).

Citește și: România are cel mai falsificat document de călătorie din Europa

Cu succesul iberic, Halep a egalat-o în clasamentul all-time al turneelor WTA câștigate pe Virginia Ruzici, cea care îi este și manager.

Dintre cele 12 turnee WTA ale Virginiei, cel mai important este cel de la Roland Garros, din 1978. Tot ea a mai ajuns o dată în finala de la Paris, doi ani mai târziu, când a fost învinsă de celebra Chris Evert. La Roland Garros, Halep a jucat finala, în 2014, pierdută la rusoaica Maria Șarapova, după ce triumfase la junioare, în 2008, învingând o altă româncă, Elena Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.