Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a dat lovitura: a semnat un contract pe bani mulți

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu are cea mai bună perioadă a carierei în domeniul sportiv, dar cu toate acestea dă lovituri în plan financiar. Simona Halep a semnat un contact cu Mercedes, un contract care îi va aduce beneficii importante.

Înalta Curte: Hrebenciuc, arestat în baza unor stenograme MODIFICATE de SRI

"Mercedes-Benz România anunţă un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, vedeta tenisului românesc feminin, marcând debutul campaniei locale dedicate aniversării a 50 ani de AMG. Astfel, Simona Halep devine cel mai nou ambasador al Mercedes-Benz în România, alăturându-se seriei de personalităţi locale aliniate cu valorile mărcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu şi Cătălin Ştefănescu", se arată într-un comunicat al Mercedes.

"Suntem încântaţi să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela şi a excelenţei AMG. Atât Mercedes-Benz România, cât şi Simona Halep au un scop comun - The Best, iar în acest sens suntem încântaţi să anunţăm noul parteneriat,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz România.

La rândul ei, Simona Halep s-a declarat mândră de a face echipă cu Mercedes-Benz în România: "Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indiscutabil atât în furnizarea, cât şi în promovarea excelenţei, a performanţei şi a inovaţiei. Sunt încrezătoare cu privire la această experienţă incredibilă şi sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie".

Simona Halep a optat să conducă un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe în prima parte a anului 2017, urmând a avea la dispoziţie o suită de modele AMG, pe parcursul parteneriatului de durată cu Mercedes-Benz România.

În aceste zile, Halep se află în SUA, unde va participa la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.