Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a dat lovitura: S-a 'aranjat' pe viaţă / FOTO

simona halep

Simona Halep a pierdut un loc în clasamentul mondial, iar cu echipa naţională a ratat calificarea în semifinalele FED Cup. A treia jucătoare a lumii compensează însă în piaţa reclamelor. A dat un tun la care orice sportiv de talie mondială doar visează.

Citeşte şi: Guvernul vrea un împrumut de 1 miliard de euro

Românca va semna un super contract cu fima elveţiană de ceasuri de lux Hublot. Constănţeanca a mers deja la sediul companiei, acolo unde a stabilit toate detaliile contractului, înţelegerea urmând a fi oficializată în curând. Omul care a intermediat afacerea este Ion Ţiriac, managerul din umbră al Simonei Halep. Simona va deveni imaginea firmei care îi mai sponsorizează şi pe Diego Maradona, Usain Bolt sau Ilie Năstase. De asemenea, Halep intră în rândul celebrilor tenismeni care sunt imaginea unor firme de ceasuri de lux: Rafael Nadal, care joacă cu un ceas de 700.000 de dolari la mână (Richard Mille), Roger Federer (Rolex), Maria Şarapova (Tag Heuer), Serena Williams (Audemars Piguet) sau Stan Wawrinka (Audemars Piguet).

Citește și: O jucătoare de top povestește teroarea în care a trăit lângă Serena Williams: A zambit la mine precum un criminal in serie

Simona s-a fotografiat marţi la sediul Hublot, exprimându-şi entuziasmul pe pagina personală de Instagram: "A fost extraordinar să vizitez fabrica Hublot". Campioana de la Indian Wells îşi măreşte visteria cu sponsori, ajungând la 6 contracte de publicitate: Adidas, sponsorul tehnic cu care până în prezent are cel mai consistent contract (1 milion de dolari pe an), Dedeman (500.000 de euro pe an), Vodafone (300.000 de euro pe an), Dorna, Wilson şi Hublot, spun cei de la doartenis, citaţi de prosport.

content-image

 

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.