Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep are misiune ușoară, în turul secund de la Wuhan

Simona Halep

Simona Halep (6 WTA) va intra direct în turul secund al turneului de la Wuhan (China), fază în care va întâni câştigătoarea din partida Barbora Strycova (31 WTA) – Wang Xiyu (140 WTA).

Halep beneficiază de un tur liber înainte să debuteze la turneul din China. Ulterior, Halep se va duela fie cu reprezenta Cehiei, Strycova, fie cu cea a ţării gazdă, Wang Xiyu, informează mediafax.ro. Cu Strycova, Halep are 3 victorii din 3 meciuri, iar cu Wang nu a jucat.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

La fel ca Simona Halep, Barbora Strycova, în vârstă de 33 de ani, a evoluat ultima oară la turneul de la US Open, la finalul lunii august, unde a fost eliminată în primul tur, după 6-3, 0-6, 1-6 contra ibericei Aliona Bolsova. Jucătoarea din Cehia a obţinut cea mai bună performanţă din carieră la turneele de Mare Şlem în acest an, când a ajuns până în semifinale la Wimbledon.

De partea cealaltă, Xiyu Wang, în vârstă de 18 ani, este posesoare a unei invitaţii la Wuhan. Tânăra jucătoare a reuşit să ajungă pe tabloul principal la US Open 2019, însă a fost eliminată în primul tur de Kirsten Flipkens, scor 3-6, 6-2, 6-2.

Citește și: Guvernul modifică legea offshore! Ce se întâmplă cu gazele din Marea Neagră

Halep este cotată cu şansa a patra la câştigarea titlului la Wuhan. Principala favorită este liderul mondial Ashleigh Barty. În turul secund, australianca se va confrunta cu învingătoarea din partida Daria Kasatkina-Caroline Garcia.

Turneul Premier 5 de la Wuhan, dotat cu premii totale în valoare de 2.828.000 de dolari, se va desfăşura în perioada 22-28 septembrie.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.