Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep confirmă că are un nou antrenor pe care îl bagă în teste: 'Trebuie să ne cunoaştem mai bine' - VIDEO

WTA
simona halep

Simona Halep spune că nu s-a decis cu privire la o colaborare cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput.

"Nu am decis nimic încă. Trebuie să ne cunoaştem un pic mai bine. Vorbim doar", a declarat Halep, la conferinţa de presă după meciul cu Serena Williams, potrivit WTA.

Citește și: Ieșire disperată a fiicei lui Vadim Tudor: ‘Nu pătați numele tatălui meu’

La rândul său, Thierry Van Cleemput nu a exclus posibilitatea de a o pregăti pe Simona Halep, însă nici nu a confirmat că va fi noul antrenor al liderului WTA.

"Nu ajută la nimic, doar să zic nişte prostii! Lăsaţi-mi un pic de timp!", a spus el, potrivit presei belgiene, când a fost întrebat de Simona Halep.

Citește și: Cozmin Gușă, dezvăluire bombă:’Klaus Iohannis a picat într-o capcană’

Potrivit fostului tenismen profesionist Filip Dewulf, Van Cleemput va colabora cu Halep de probă, la turneele de la Doha şi Dubai, din luna februarie, înainte de a lua o decizie pe termen mai lung.

Van Cleemput a fost la antrenamentul Simonei Halep dinaintea meciului de luni, cu Serena Williams, apoi i-a oferit ultimele indicaţii la vestiare. În timpul meicului, el a stat aproape de loja stafului româncei.

Citește și: Predicția unui lider de partid pentru prezidențiale! Cine l-ar putea învinge pe Klaus Iohannis

În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a fost până, de curând, antrenorul lui David Goffin. El l-a pregătit pe numărul 1 belgian din aprilie 2014, jucătorul reuşind să ajungă în Top 10 ATP. El i-a mai pregătit pe Steve Darcis şi Olivier Rochus, iar între 2002 şi 2005 a fost căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, în optimile de finală ale Australian Open. Aceasta a fost a noua victorie a americancei de 37 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de grand slam, de şapte ori la Melbourne, în zece meciuri jucate în carieră cu Simona Halep.

Citește și: Rareș Bogdan, ieșire explozivă la adresa lui Tudorel Toader: ‘Mai nocivă și mai ticăloasă decât OUG 13’

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. La Australian Open, Halep a mai colaborat cu Cahill, dar şi cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.