Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, declarația cu care îi cucerește pe ortodocși: 'Cred în ajutor divin pe teren, dar şi în fiecare moment al vieţii'

Simona Halep bucurie victorie

Simona Halep a spus, într-un interviu pe Digisport, că este diferită din toate punctele de vedere faţă de finala din 2014, de la Madrid, pierdută în faţa Mariei Şarapova. Ea îşi doreşte să câştige finala de sâmbătă şi nu este interesată de locul pe care îl va ocupa săptămâna viitoare în clasamentul WTA.

"Este foarte greu de jucat contra ei, este extraordinară, iar o victorie ca aceasta înseamnă mult. Am obosit puţin în setul doi, pentru că am fost răcită şi nu am putut să mă antrenez atât de mult. Dar am o bază solidă, toată perioada asta am muncit. Îmi place această suprafaţă, zgura, şi încerc de fiecare dată să fac tot ceea ce pot. La sală merg zilnic, îmi fac exerciţiile pentru spate, pentru genunchi, pentru glezne, pentru a preveni accidentările şi pentru a-mi întări zonele mai slabe", a declarat Halep pentru Digisport.

Citește și: Moise Guran prevestește viitorul pentru PSD:’Nu cred că PSD mai poate strânge mai mult de 1,5-1,7 milioane de voturi’

Întrebată cât de diferită este acum faţă de prima finală de la Madrid, din 2014, Halep a răspun: "Sunt mult mai diferită din toate punctele de vedere. Mă bucur că acest sport a făcut din mine un om mai bun, un om cu mai multă experienţă, un om mai matur. Am ajuns la nivelul în care mă bucur pentru fiecare punct şi pentru fiecare meci jucat. Obiectivul meu este să câştig finala de mâine, nu contează pe ce loc voi fi săptămâna viitoare, contează încă un trofeu aici, este o săptămână specială, un turneu special. Cred în ajutor divin pe teren dar şi în fiecare moment al vieţii".

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat a patra oară în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, după ce a întrecut-o, în penultimul act, cu scorul de 6-2, 6-7 (2), 6-0, pe elveţianca Belinda Bencic, locul 18 WTA. Halep va disputa finala cu numărul 35 din carieră, a doua din acest an şi, dacă o va câştiga, va urca din nou pe locul I WTA.

Citește și: Rareș Bogdan dă lovitura! Ce a declarat la Summitul de la Sibiu, alaturi de Angela Merkel

Halep va evolua în ultimul act, sâmbătă, cu învingătoarea dintre americanca Sloane Stephens, locul 8 WTA, şi olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA.

Calificarea în finală este recompensată la Madrid cu un premiu de 608.700 de euro şi cu 650 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 1.202.520 de euro şi 1.000 de puncte WTA.

Citește și: Anunț făcut de Lia Olguța Vasilescu! ‘PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani’

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organizat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi. În 2014, Halep a jucat finala Madrid Open, pierdută în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Finalele anterioare jucate de Simona Halep sunt următoarele:

Citește și: Sumă amețitoare! Cât încasează vedeta care a lăsat PRO TV pentru Antena 1

Titluri WTA de simplu: 18 - Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul "mic" al campioanelor), toate cele şase în 2013;

Finale WTA de simplu: 16 - Doha (Premier) - 2019, Cincinnati (Premier 5), Roma (Premier 5), Australian Open (Grand Slam) - în 2018, Beijing (Premier Mandatory), Cincinnati (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Roma (Premier 5) - în 2017, Rogers Cup (Toronto), Cincinnati (ambele de categorie Premier 5) - în 2015, WTA Finals - Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory) - toate trei în 2014, Bruxelles (Premier), în 2012 şi Fes (WTA), în 2011 şi 2010.

Citește și: Anunț făcut de ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall! ‘Confirm că astăzi Ministerul Justiției a primit documentele prin care s-a constatat îndeplinirea condițiilor legale pentru a se solicita extrădarea domnului Radu Ștefan Mazăre’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.