Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep DEZVĂLUIE de ce nu a vrut un antrenor de top: 'Aveam mentalitatea noastră, a românului'

rolandgaros,com
simona halep

Simona Halep a explicat cele doua motive pentru care, in urma cu trei ani, spunea ca nu isi doreste un antrenor strain, de top. Simona a afirmat ca luase aceasta decizie deoarece nu vorbea prea bine limba engleza si nici nu-si dorea sa investeasca bani intr-un antrenor.

"In primul rand, atunci cred ca ma gandeam asa din cauza faptului ca nu vorbeam foarte bine engleza, dar pe parcurs mi-am dat seama ca ma descurc si ca pot sa vorbesc cu oricine si sa inteleg orice si pot sa exprim tot ceea ce simt legat de tenis.

Citeste si: Radu Ștefan povestește cum i-a dat gol lui Tătărușanu: 'Am băgat capul în pământ' - VIDEO

Poate si financiar m-am gandit, antrenorii de top sunt foarte scumpi si e normal sa fie pentru ca acolo sus si sportivul castiga bani. Asa aveam eu atunci, mentalitatea noastra, a romanului care nu prea are incredere ca poate avea ceva de top, ori in echipa, ori sa fie el in varf", a spus Simona Halep pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Intre timp, Simona este foarte apropiata de antrenorii straini si considera ca a facut alegerea potrivita cu Darren Cahill. "Am indraznit, chiar m-am simtit foarte bine cu Darren, relaxata, n-am avut niciun fel de complex. Si el a degajat atmosfera facandu-ma sa simt ca nu este atat de important ca engleza sa fie perfecta, ci trebuie sa te exprimi si sa te intelegi. Am facut o alegere buna si nu regret deloc. Sper sa mearga asa pana ma voi opri", a adaugat Simona.

Sportiva noastra a avut trei antrenori straini: Wim Fissette, Thomas Hogstedt si Darren Cahill.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.