Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după calificarea în turul 3 de la Indian Wells: 'Sunt nervoasă şi e foarte emoţionant. E un vis devenit realitate şi nu pot fi mai fericită'

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep a declarat, după debutul cu victorie la Indian Wells, că se aştepta la un meci dificil cu jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, dar a fost pregătită să muncească pe teren şi să lupte pentru a obţine victoria.

"Acest turneu este unul special pentru mine, pentru că l-am câştigat în 2015 şi am amintiri frumoase. De atunci, de fiecare dată când am jucat aici, am jucat bine. Azi, nu a fost un meci uşor cu Kristyna. Ea loveşte foarte puternic la seviciu şi a fost un pic dificil, dar sunt fericită că am putut câştiga primul meci aici şi am şansa de a juca din nou pe acest teren frumos. Eu trebuie să muncesc la fiecare meci, şi acesta a fost unul dificil, dar mă aşteptam la asta şi am fost pregătită să joc, să muncesc şi să lupt. Am vrut doar să rămân agresivă, chiar şi atunci când ea lovea puternic şi am fost un pic împinsă în spate şi nevoită să mă apăr. Am făcut bine şi a fost o zi frumoasă. De fiecare dată când joc ca numărul 1 mondial sunt nervoasă şi e foarte emoţionant. E un vis devenit realitatea şi nu pot fi mai fericită. Vă mulţumesc pentru că mă susţineţi de fiecare dată şi încerc să dau întotdeauna tot ce am mai bun pentru voi", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Citește și: Anunț pentru toți cei care au banii de la saltea schimbați în euro: Ce bancnote vor ieși din circulație în 2018

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva cehă Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Acesta a fost primul meci al jucătoarei române la Indian Wells, ea fiind direct acceptată în manşa a doua, scrie news.ro.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu jucătoarea americană Caroline Dolehide, locul 165 WTA, beneficiară a unui wild card.

Citește și: Investiție de sute de milioane de lei: O companie românească construiește o nouă termocentrală

Simona Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea, de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, cu scorul de 6-3, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.