Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după ce a eliminat-o pe Ons Jabeur: 'Chiar dacă a fost în două seturi, a fost mai greu decât arată scorul'

Inquam Photos / George Călin
Inquam Simona Halep

Simona Halep a declarat, după victoria repurtată în două seturi în faţa sportivei tunisiene Ons Jabeur, că succesul a fost mai dificil decât arată scorul.

"A fost un meci foarte greu. Chiar dacă a fost în două seturi, a fost mai greu decât arată scorul. Am avut în minte mult timp meciul din 2020, a fost atât de strâns şi am ştiut că trebuie să lupt până la final. Am fost concentrată pe ceea cea am avut de făcut şi am vrut doar să o împing înapoi, deoarece are un joc atât de bun şi loveşte puternic uneori. (n.r. - dacă are forma de a câştiga din nou turneul) E prea departe ca să mă gândesc la asta, dar e o plăcere să joc la Dubai. Am avut sentimente grozave mereu şi sunt foarte fericită să joc în faţa voastră din nou, vă mulţumesc! Am avut mereu o susţinere grozavă şi mă simt extraordinar aici", a declarat Halep, la interviul de pe teren, scrie news.ro.

Citește și: Simona Halep defilează în Dubai: Urmează un șoc în semifinale, după o victorie cu o jucătoare mai bine clasată

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat a treia oară în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Ons Jabeur (Tunisia), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8. Anterior, de fiecare dată când a ajuns în penultimul act, Halep a câştigat trofeul, în 2015 şi 2020.

Halep va evolua, vineri, în penultimul act, cu letona Jelena Ostapenko, locul 21 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.