Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep își anunță marea revenire: se pregătește pentru turneul preferat

Doartenis
Simona Halep

Simona Halep revine pe zgură. Fostul lider mondial a luat o scurtă pauză după ce echipa României a fost eliminată de cea a Franței în semifinalele Fed Cup și a renunțat să partice la turneul de la Stuttgart, potrivit Mediafax.

Acum, numărul 3 WTA este pregătită să revină pe terenul de tenis și să câștige meciuri. Prima competiție la care va participa este cea de la Madrid, acolo unde a plecat în dimineața zilei de miercuri, 1 mai.

"Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel. De sărbători, am stat cu familia, mi-am încărcat bateriile.

La Madrid mă simt ca acasă, îmi e foarte bine acolo. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină", a spus Simona Halep, înainte de plecarea spre Madrid.

Citește și: Mauricio Pochettino, antrenor Tottenham: 'Sunt mulţumit de echipa mea, suntem încă în viaţă'

Simona Halep nu este singura tenismenă din România care va participa la turneul din Spania. Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea vor lua și ele startul la Madrid.

"Doamne Ajută, cred că este cel mai bun lucru pentru ţara noastră, tenisul românesc, să fim cât mai multe în turneu spre final, îmi doresc tare mult pentru toată lumea şi să fim bine, asta contează.

Mi-a plăcut tare mult de fiecare dată să joc la Madrid, terenul este foarte bun, vin mulţi prieteni să mă susţină şi este un loc special, de aceea am şi jucat bine în trecut", a mai spus Halep, care va continua sezonul de zgură cu turneele de la Roma și cel de Grand Slam, Roland Garros:

"Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte".

Turneul de la Madrid se va desfășura în perioada 4-11 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.