Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, îngrijorată de războiul din Ucraina: Mi-am dat seama că tenisul nu este atât de important în comparație cu tot ceea ce se întâmplă în lume

www.digisport.ro
Simona Halep

Invazia Rusiei în Ucraina o îngrijorează pe Simona Halep, fostul lider mondial recunoscând că 'situația este dificilă nu doar în lumea tenisului, ci peste tot'. Ajungând în turul 2 al turneului de la Madrid, unde o va întâlni pe Paula Badosa, din Spania, Simona declară că stresul constant generează accidentări.

'Toată lumea este îngrijorată de ceea ce se întâmplă, suntem cu toții obosiți. Acum situația este dificilă nu doar în lumea tenisului, ci peste tot. Oamenii suferă, situația este destul de dificilă. Pe fondul tuturor acestor lucruri, este dificil pentru noi să arătăm un joc stabil. Iar stresul constant generează accidentări. La un moment dat, mi-am dat seama că tenisul nu este atât de important în comparație cu tot ceea ce se întâmplă în lume. La începutul pandemiei, am fost foarte speriată, în situația actuală la fel. Dar nu o putem controla. Problemele actuale sunt mai importante decât orice altceva, dar ar trebui să fim recunoscători că putem face ceea ce ne place și că putem câștiga', a spus Simona Halep.

Citește și Simona Halep nu este de acord cu interzicerea rușilor în competiții: 'Sunt împotriva războiului din Ucraina, dar este un sport individual'

Un alt subiect de discuție a fost despre interzicerea jucătorilor ruși și bieloruși de la Wimbledon, unde Simona Halep a avut o poziție clară.

"Nu vreau să vorbesc despre politică, pentru că în opinia mea este politică. Tenisul este un sport individual și, după părerea mea, sportivi nu au nicio vină. E o decizie grea. Sunt sigură că nu a fost o hotărâre ușor de luat", a precizat Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.