Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, mărturii emoționante în Singapore: 'E un moment de mare mândrie'

Turneul Campioanelor Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că este "un moment de mare mândrie" să fie pe primul loc în clasamentul WTA Porsche Race to Singapore, informează DPA înainte de startul lui Halep în Turneul Campioanelor, unde românca, numărul unu mondial, este principala favorită.

"Pentru mine în acest an a fost un sezon incredibil și este un moment de mare mândrie să fiu pe primul loc în clasamentul WTA Race to Singapore. Sper să pot continua la Turneul Campioanelor forma bună care m-a dus pe primul loc și să joc cel mai bun tenis al meu la această competiție", a spus Simona Halep, scrie agerpres.ro.

Citește și: Afacerea care a ÎNCINS spiritele în PSD! Cât a câștigat Marius Pieleanu de pe urma sondajelor Avangarde

Clasamentul WTA Porsche Race to Singapore contabilizează rezultatele dintr-un an calendaristic, iar primele opt clasate se califică la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a fost repartizată în Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore (WTA Finals), alături de ucraineanca Elina Svitolina, de daneza Caroline Wozniacki și de Caroline Garcia (Franța). Halep va juca luni primul său meci din Grupa Roșie, contra franțuzoaicei Caroline Garcia (N. 8), de la ora 14,30 (ora României).

Citește și: Telekom pregătește o MEGA-TRANZACȚIE! Ce VINDE gigantul în telecomunicații

Halep (26 ani) este pentru a patra oară prezentă la Turneul Campioanelor, la prima sa participare, în 2014, jucând finala.

După cum s-a anunțat, Halep a primit un Porsche 911 Carrera GTS pentru ocuparea primului loc în clasamentul WTA Porsche Race to Singapore.

Citește și: Un cunoscut senator pune la zid băncile: Ce proiect de lege a depus și cum vor fi favorizați românii

Halep a devenit lider mondial pe 9 octombrie. Românca are un bilanț de 44 de victorii și 15 înfrângeri în acest an, în care a câștigat turneul de la Madrid, în luna mai, și a fost finalistă la Roma, Cincinnati și Beijing.

Primele două clasate din fiecare grupă de la Turneul Campioanelor se califică în semifinale, ce se vor juca încrucișat, iar finala va avea loc pe 29 octombrie.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Vasile Blaga! Cum vor să-l „dărâme” procurorii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.