Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, 'mitraliată' din toate părțile, după ce a fost spulberată de Osaka la Indian Wells: 'S-a făcut de ras şi m-a durut s-o privesc'

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep a fost eliminată dureros de la Indian Wells de Naomi Osaka (3-6, 0-6), iar criticile au curs neîncetat la sfârșitul partidei.

"S-a făcut de râs şi m-a durut s-o privesc. Ar trebui să ia exemplul lui Federer şi a modului în care a revenit deşi nu a jucat cel mai bun tenis al lui. Trebuie să înveţe de la Federer", a spus McEnroe.

Simona nu a avut nicio şansă în faţa lui Naomi Osaka (3-6, 0-6), în timp ce numărul unu ATP a luptat din răsputeri şi a întors duelul cu adversarul de 21 de ani. Croatul l-a condus cu 7-5 şi a avut break în faţă şi în setul 2, dar şi în decisiv. Roger a revenit însă de fiecare dată şi s-a impus cu 5-7, 6-4, 6-4.

”Văd o lipsă de profesionalism din partea Simonei Halep”, a remarcat Patrick McEnroe, în timpul meciului disputat de Simona.

Nici fosta mare campioană din Statele Unite nu a fost mai îngăduitoare cu jucătoarea noastră. ”Un lider mondial nu se comportă așa”, a venit și reacția lui Chris Evert, conform Digisport.ro.

Citește și: Simona Halep a aflat cu cine se 'bate' la Miami, după umilința de la Indian Wells: Serena se luptă cu cea care a spulberat-o pe româncă, în weekend

Reacția lui Chris Evert e cu atât mai surprinzătoare, având în vedere că este o admiratoare declarată a Simonei Halep, despre care a vorbit în dese rânduri în termeni laudativi.

După eliminarea de la Indian Wells, Simona se îndreaptă acum spre Miami. Acolo, se va duela cu învingătoarea dintre Veronica Cepede Royg şi o altă jucătoare venită din calificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.