Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a aflat cu cine se 'bate' la Miami, după umilința de la Indian Wells: Serena se luptă cu cea care a spulberat-o pe româncă, în weekend

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep, locul I WTA, este acceptată direct în turul al doilea la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, fază în care va evolua cu Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA sau cu o jucătoare din calificări.

Dacă se va califica, Halep ar putea juca împotriva polonezei Agnieszka Radwansla, locul 32 WTA şi cap de sere numărul 30, în manşa a treia. În optimi, adversara româncei ar putea fi letona Anastasija Sevastova, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 20, sau americanca Madison Keys, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14. În sferturi, sportiva cehă Karolina Plaikova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, este jucătoarea cel mai bine clasată care poate ieşi în calea liderului WTA, iar în semifinale Halep ar putea da piept cu spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, ori cu sportiva franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, ori cu germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10.

Citește și: Imagini spectaculoase - Freezing Rain a înghețat complet România: Cum au arătat mașinile și ferestrele, după căderea ploii înghețate - FOTO

Halep a jucat anul trecut în sferturi la Miami, când a fost eliminată de brtianica Johanna Konta, cu 3-6, 7-6 (7), 6-2. Cea mai bună performanţă înregistrată în Florida de liderul WTA a fost în 2015, când a ajuns în semifinale, fază în care a fost învinsă de americanca Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 7-5.

Celelalte românce au următoarele adversare la Miami Open:

Sorana Cîrstea, locul 33 WTA, este a 32-a favorită, ultima, şi va sta în primul tur, iar în manşa a doua va evolua cu o jucătoare din calificări sau cu Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 61 WTA.

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, va întâlni o jucătoare din calificări, iar Mihalea Buzărnescu, locul 39 WTA, va juca împotriva sportivei belgiene Kirsten Flipkens, locul 71 WTA, în prima manşă.

Un duel interesant din turul I este cel dintre câştigătoarea de la Indian Wells, japoneza Naomi Osaka, şi fostul număt 1 mondial Serena Williams. Aceste jucătoare sunt pe partea de tablou a favoritei numărul 2, daneza Caroline Wozniacki.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE - Un acrobat de la Cirque du Soleil a murit după ce a căzut de la înălțime, în timpul unui spectacol în Florida - VIDEO

România mai este reprezentată la Miami Open de Monica Niculescu, locul 70 WTA, care va juca în calificări. Niculescu este principala favorită în preliminarii şi va evolua în primul tur împotriva germanei Antonia Lottner, locul 150 WTA.

Partidele de pe tabloul principal feminin vor începe marţi, la Crandon Park, potrivit News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.