Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, o nouă dezamăgire. Victor Ciutacu îi este alături: 'Chiar are dreptate, dă dracului un verdict! Ori e laie, ori bălaie'

Sursa FOTO: Arhiva personală
victor ciutacu

Simona Halep nu a mai jucat de un an, de când a fost testată pozitiv cu roxadustat. Ea aşteaptă în continuare o decizie a forurilor internaţionale din tenis privind situaţia sa. În acest context, jurnalistul Victor Ciutacu face declarații surprinzătoare cu privire la complicata situație a sportivei.

„Haideți să-ncepem ziua surprinzător. Da, Simona Halep chiar are dreptate, s-a lungit prea mult pelteaua. S-a făcut anul, cam perioada suspendării minime, dă dracului un verdict! Ori e laie, ori bălaie. E îndopată voit cu chimie, suspendare exemplară și la revedere. Nu e sau a fost contaminată accidental, cum susține ea, dă-i drumul înapoi în circuit și asumă-ți eventualele consecințe”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Simona Halep, care este suspendată provizoriu de anul trecut pentru dopaj, a anunţat, joi, pe Instagram Stories, că decizia în cazul său, care ar fi trebuit să vină în această săptămână, este amânată.

“Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată săptămâna aceasta, va fi amânată în continuare. Acest lucru este teribil de dezamăgitor, deoarece am spus în mod constant că tot ceea ce cer este să fiu judecată. Este greu de explicat cât de mult m-au afectat şi mă afectează în continuare aceste întârzieri”, a scris Halep.

Simona Halep nu a mai jucat de un an, de când a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.