Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, OVAȚIONATĂ la sosirea în România, după finala pierdută în fața lui Wozniacki: 'E foarte TRIST' - VIDEO

www.digisport.ro
Simona Halep aeroport

Simona Halep a fost așteptată de fani pe Aeroportul Henri Coandă, la sosirea din Australia, după finala de la Australian Open, pierdută dramatic în fața Carolinei Wozniacki. "Ești minunată", i-au strigat fanii care au aplaudat-o pe româncă minute în șir.

Simona Halep nu a dorit să răspundă decât la trei întrebări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, luni, la sosirea în ţară după ce a jucat finala Australian Open.

"Sunt epuizată, trebuie să fac nişte teste pentru accidentările pe care le am. Carolina a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Am mai fost aproape de un trofeu de grand slam, bineînţeles că este trist că nu am putut să câştig, dar viaţa merge înainte, e doar un meci de tenis şi sper la următoarea finală, dacă voi ma avea ocazia să o joc, să câştig. Vă mulţumesc", a spus Halep, în faţa unei mulţimi de camere, reprezentanţi mass-media şi fani.

Citește și: Stere Halep recunoaște: Cât de gravă e starea de sănătate a Simonei Halep

Întrebată cum se simte Simonei Halep, mama ei a declarat: "Bine, bine."

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

Ea a fost spitalizată din cauza deshidratării pentru câteva ore după finala Australian Open, a anunţat ESPN. Potrivit sursei citate, Halep a rămas în spital circa patru ore, înainte de a reveni la hotel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.