Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, primele declarații la București: 'Vreau să am copii, vreau să am cât mai mulți copii' - VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Simona Halep sosire

Liderul WTA, Simona Halep, câştigătoare la Roland Garros, a sosit, luni, la Bucureşti, ea fiind primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă.

Simona Halep a coborât din avion având în braţe o replică în miniatură a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

Citește și: Iohannis, obligat să o revoce pe Kovesi: CCR a trimis motivarea la Monitorul Oficial-Ce conține documentul

”Să ne bucurăm împreună de acest trofeu, nu este el prea mare, dar e deosebit. Tot ce a fost greu se uită când ai parte de un asemenea succes. Să ne bucurăm împreună de această realizare, acest trofeu este și al României. Darren Cahill mi-a spus, înainte de meci, să câștig acest trofeu. Domnul Țiriac mi-a spus că dacă o să joc ce știu eu o să câștig meciul fără problemă. Ei au fost mereu alături de mine, cu o energie pozitivă. După meciul de sâmbătă, nu am dormit, decât vreo 3 ore. Am început să simt din ce în ce mai mult bucuria azi-dimineață, iar acum e și mai mare emoția. Mă simt împlinită profesional, sunt numărul 1, am trofeu de mare șlem, dar cariera mea nu se oprește aici. Când s-a cântat imnul a fost cel mai mare și important moment din viața mea. Rar îmi dau lacrimile pe teren, dar atunci a fost ceva deosebit. Organizatorii mi-au spus că nu s-a mai întâmplat ca spectatorii să cânte imnul alături de câștigătoare, în toată istoria turneului.

Vreau să am copii, vreau să am cât mai mulți, iar momentula acesta mi-a dat și mai multă energie să câștig un alt Grand Slam. Mereu mă gândesc și mereu m-am gândit să câștig o medalie la Olimpiadă. Dacă voi fi sănătoasă și o să fiu aptă, mă voi duce cu cea mai mare plăcere, pentru că e mai important chiar și decât un Grand Slam. O să îmi iau câteva zile libere și apoi o să merg la turneele pe iarbă. Sper ca acest trofeu să aibă o greutate pentru persoanele care decid în privința arenelor BNR.

Citește și: Primăria Capitalei reacționează la acuzația că i-a refuzat Simonei Halep solicitarea de a prezenta trofeul într-o piață din București

Când am câștigat ultimul punct am simțit o greutate foarte mare în picioare. Nu m-am bucurat prea mult pentru că nu sunt genul. Mă bucur că adversarele s-au gândit la mine, le mulțumesc foarte mult, în afara terenului suntem prietene. Am fost surprinsă foarte plăcut. Petra Kvitova e fost prima care m-a sunat. Pe Șarapova nu am văzut-o, nu ne-am intersectat. Unchiul lui Rafael Nadal a venit să mă felicite. Rafael Nadal e un băiat de treabă.

Cele 3 finale pierdute m-au ajutat. Mi-am adus aminte că dacă eu am pierdut cu set și 3-0 avantaj, atunci pot să și câștig cu un astfel de dezavantaj.”, a spus Simona Halep la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni.

Citește și: Oreste aruncă bomba despre Mircea Badea: „Tu însuți fiind un pui de turnător”

Aeronava "Alexandru Ioan Cuza" a companiei Tarom a fost udată de două maşini de pompieri, în semn de respect pentru aducerea campioanei de la Roland Garros.

La intrarea în Salonul Oficial a fost pus covorul roşu, iar Halep a fost primită de ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, dar şi de preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Citește și: Eugen Teodorovici, mesaj tăios pentru un gigant de pe piața locală! Replică de senzație a ministrului de Finanțe

În această seară, de la ora 20.00, Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros într-o ceremonie pe Arena Naţională.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.