Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, principala favorită a Transylvania Open, o va întâlni pe Martei Kostiuk, din Ucraina în semifinale turneului

Euronews
Simona Halep

Simona Halep, principala favorită, va evolua, sâmbătă, nu mai devreme de ora 17.00, în semifinale la Transylvania Open, împotriva Martei Kostiuk, din Ucraina, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6, conform news.ro

Meciul va fi al treilea din program, după ce de la ora 13.00 se va disputa partida de dublu din semifinale dintre perechea Irina Begu/Andreea Mitu şi Irina Bara/Ekaterine Gorgodze (România/Georgia), iar nu mai devreme de ora 15.00 prima semifinală de simplu, dintre Rebecca Peterson şi Anett Kontaveit.

După ce a eliminat-o pe Jaqueline Cristian în sferturi, Halep a afirmat că a jucat nu demult cu Marta Kostiuk, care joacă bine şi va fi un meci dificil.

La rândul său, Kostiuk, care a eliminat-o pe Emma Răducanu, a afirmat că şi dacă va pierde, va fi o experienţă incredibilă. "Am luptat un set la Indian Wells, apoi în setul al doilea nu am jucat bine, a fost 6-1, sper să pot lupta mai mult mâine. Şi dacă pierd e o experienţă incredibilă. Este o persoană foarte, foaret drăguţă. Sper să fac prima mea finală şi abia aştept meciul"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.