Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep rupe misterul: Locul 4 WTA a mărturisit pentru prima dată motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu Daniel Dobre

Eurosport
Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre. Sportiva a menționat că nu a existat niciun conflict cu antrenorul, potrivit Mediafax.

”Darren și-a dorit mult să continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem să simt nevoia de o schimbare, nici eu nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai știa cum să mă abordeze și am decis să întrerupem colaborarea”, a declarat Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

Simona Halep a mai spus faptul că nu a existat niciun conflict între ea și fostul antrenor, Daniel Dobre: ”La noi nu este însă că acum începem și acum terminăm, în acești 5-6 ani am tot lucrat, ne-am despărțit, ne-am reunit. Este un om incredibil, am tot spus-o și o repet, este unul dintre cei mai buni antrenori din România, poate chiar cel mai bun. Am o relație deosebită cu el, nu a fost vorba de o ceartă sau de o neînțelegere, pur și simplu am simțit că trebuie să schimb ceva, să am o voce nouă”.

Daniel Dobre este antrenorul care a fost alături de Simona Halep atunci când a câștigat finala turneului de la Wimbledon, când a învins-o pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.