Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep s-a accidentat și a pierdut finala de la Roma

Simona Halep a pierdut finala de la Roma! În meciul cu Elina Svitolina, din Ucraina, Halep s-a accidentat în primul set, la scorul de 5-2. Halep a câștigat cu 6-4, dar a pierdut următoarele două seturi. A fost 7-5, 6-1 pentru Svitolina.

Elina Svitolina e jucătoarea cu cele mai multe victorii în acest sezon, trofeul de la Roma fiind ce-l de-al patrulea câștigat în 2017.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Calificată în cea de-a doua finală consecutivă din circuitul WTA, Simona Halep avea şansa de a câştiga al 16-lea trofeu al carierei. Prezenţa în finala competiţiei îi aduce lui Halep un cec în valoare de 230.565 de euro şi 585 de puncte în ierarhia mondială.

Halep a jucat la Roma a 24-a sa finală din carieră, până acum având 15 titluri cucerite. Simona a obținut șase titluri în 2013, la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova și Sofia, două în 2014, la Doha și București, trei în 2015, Shenzhen, Dubai și Indian Wells, trei anul trecut, Madrid, București și Montreal, iar anul acesta a câștigat la Madrid.

Citește și: STUDIU Dezvoltarea copiilor e influențată NEGATIV de tații obezi

Halep a mai jucat nouă finale, în 2010 și 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros și Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto și Cincinnati, iar acum la Roma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.