Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep scrie istorie - Devine prima jucătoare din lume care primește trofeul 'Chris Evert': 'Sunt foarte fericită'

WTA
simona halep

Simona Halep, liderul mondial, a devenit prima jucătoare din lume care primește din partea Women's Tennis Association (WTA) trofeul ''Chris Evert'', numele fiind dat după primul lider mondial în competiţia feminină, Chris Evert, informează Mediafax.

"Sunt foarte fericită să fiu prima jucătoare care primeşte premiul "Chris Evert WTA World No.1 Trophy". Chris este una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului şi cred că este superb că e onorată în această manieră", a declarat Simona Halep.

Inițiativa 'Fără Penali în funcții publice', înaintată către CCR: Peste 800.000 de semnături au fost depuse

Fosta jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii, Chris Evert, a devenit primul lider mondial din istoria WTA pe 3 noiembrie 1975 şi s-a menţinut pe primul loc timp de 260 de săptămâni, fiind a patra în topul longevităţii jucătoarelor de pe primul loc mondial.

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, şi a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.