Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep și Irina Begu și-au aflat adversarele în finala de la Schenzhen: situație neașteptată

Perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 1, s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu de la Shenzhen Open, şi va întâlni în ultimul act echipa Simona Halep/Irina Begu. Siniakova şi Halep vor fi adversare şi în finala de simplu la turneul din China.

Citește și: ALERTĂ - Iohannis vrea modificarea Constituției, împotriva 'penalilor'. Atac dur la Dragnea, Tăriceanu și alți politicieni

Citește și: Atacat dur de Iohannis, Dragnea anunță 'una din cele mai importante reușite'

Krejcikova şi Siniakova au trecut în semifinale de perechea Lesley Kerkhove/Ligia Marozava (Olanda/Belarus), scor 7-5, 3-6,10-4.

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în finală tot vineri, învingând în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-7 (4), 10-6, cuplul Anna Blinkova/Nicola Geuer (Rusia/Germania).

Finala de simplu de la Shenzhen, Simona Halep (locul 1 WTA) - Katerina Siniakova (locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6), va avea loc sâmbătă, de la ora 08.00. După această finală va urma ultimul act la dublu.

Simona Halep nu este pentru prima dată atât în finala de simplu, cât şi în cea de dublu la un turneu. În 2016, Halep a înregistrat aceeaşi performanţă la turneul de categorie Premier 5 de la Montreal. Atunci, ea a câştigat la simplu, dar a pierdut finala la dublu, pe care a jucat-o în echipă cu Monica Niculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.