Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian au fost anunțate de organizatori pe tabloul principal al turneului de la Melbourne,

Euronews
Simona Halep

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian au fost anunțate de organizatori pe tabloul principal al turneului de la Melbourne, primul din categoria WTA 250 al noului sezon de tenis care debutează la antipozi, pe 4 ianuarie, arată Mediafax.

Turneul WTA 250 la Melbourne este un prilej perfect pentru jucătoarele de tenis pentru a se pregăti pentru Australlian Open.

La Melbourne, care se defășoară în perioada 4-9 ianuarie, sunt anunțate în acest moment, de către organizatori, nume importante ale tenisului feminin mondial, cea mai bine cotată fiind Anastasia Pavlyuchenkova (11 WTA), urmată de Naomi Osaka (13 WTA), Jessica Pegula (18 WTA) și Emma Raducanu (19 WTA).

Cea mai bine cotată sportivă din România, aflată pe tabloul principal, este Simona Halep (20 WTA), alături de care vor mai fi prezente Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina Begu (60 WTA) și Jaqueline Cristian (71 WTA).

În paralel cu acest turneu, se mai desfășoară, tot la Melbourne, o altă competiție, tot din categoria WTA 250, la care încă nu au fost anunțată lista participantelor, dar unde e posibil ca România să fie reprezentată de Gabriela Ruse, Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu sau Irina Bara.

Turneele de la Melbourne se defășoară la concurență cu cel din Adelaide (3-9 ianuarie), din categoria WTA 500, la care și-au anunțat prezența sportive din Top 10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.