Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, prezentă la parada militară de Ziua Națională a României de la Arcul de Trumf

Roland Garros
simona halep roland garros

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a trecut peste incidentul de anul trecut, când nu a fost lăsată să participe la parada militară de 1 decembrie, iar anul acesta va fi la Arcul de Triumf de Ziua Naţională a României, informează Mediafax.

Potrivit telekomsport.ro, Simona, care se află în ţară pentru începutul perioadei de pregătire a noului sezon, va asista la parada militară de la Arcul de Triumf, apoi va merge la recepţia oficială de la Controceni, acolo unde preşedintele Klaus Iohannis îi va primi, printre alţii, pe Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi.

Citește și: Vești de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Frig sau ninsori? Cum va fi vremea în luna decembrie

Simona Halep, prima jucătoare a clasamentului WTA, nu a putut participa la parada organizată de Ziua Naţională la Arcul de Triumf dintr-un motiv incredibil. Simona nu şi-a luat la ea invitaţia primită de la Preşedinţie, ci a fotografiat-o cu telefonul, iar jandarmii au dat dovadă de o inexplicabilă rigiditate şi nu i-au permis accesul sportivei în zona specială.

Simona nu a vrut să creeze un scandal pe această temă şi a spus că nu a mers la paradă din cauza răcelii, dar Ilie Năstase a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat. Nici "Nasty" nu a putut intra în zona oficială, pentru că nu a primit invitaţie, însă Halep a fost pusă într-o situaţie şi mai jenantă: "Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea", a fost incredibila relatare pe care Ilie Năstase a avut-o la acea vreme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.