Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicaliștii de la Finanțe pregătesc un protest de amploare, după măsurile fiscale anunțate de Ciolacu: Mari pișicheri guvernanții!

finante-protest

Presedintele Federatiei Sindicatelor din Administraţia Fiscală "Solidaritatea", Dorin Modure, acuză, marţi, guvernanţii de lipsă de transparenţă în ceea ce priveşte măsurile fiscale. Sindicaliştii vor protesta joi în faţa Ministerului Finanţelor.

”Mari pişicheri guvernanţii aştia ai noştri. Luni dau pe surse ultina variantă a ordonanţei austerităţii în care se dădea posibilitatea ministrului să emită ordin de egalizare a salariilor la maximul existent în plată, iar marţi pun ordonanţa în transparenţă decizională, dar fără acea prevedere. Asta înţeleg ei prin transparenţă. Complet neserioşi, ce să mai zicem”, a scris, marţi, Dorin Modure pe pagina de Facebook.

Acesta anunţă că sindialiştii vor continua seria de proteste.

”Vom întreprinde, împreună cu membrii noştri, toate acţiunile pentru care aceştia ne-au împuternicit. Joi vom protesta în faţa Ministerului Finanţelor, împreună cu alţi colegi din BNS”, a mai scris liderul sindical.

Mai multe federaţii sindicale afiliate la Blocul Naţional Sindical anunţă că vor protesta, joi, în faţa Ministerului Finanţelor, faţă de măsurile anunţate de Guvern. Sindicaliştii anunţă că vor participa cel putin 1.500 de persoane.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.