Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Godină dezvăluie cum se încearcă denigrarea lui. Sindicatele îl apără

Marian Godina

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ,,Alexandru Ioan Cuza” solicită demisia inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, chestor de poliție doctor Ioan Aron pentru abuz în serviciu și încălcarea dreptului la liberă exprimare.

„Este a doua oară când inspectorul șef intervine în viața colegului nostru (n. red. Marian Godină) și prin diverse abuzuri încalcă dreptul la libera exprimare, solicitându-i să închidă pagina sa personală de pe o rețea de socializare, în ciuda faptului că această pagină este urmărită și apreciată de sute de mii de oameni. Acesta nu este singurul incident petrecut la IPJ Brașov, județ în care a existat agent de poliție cu 114 atribuții în fișa postului, polițiștii rutieri au fost cercetați, suspendați sau chiar condamnați pe nedrept  din cauza șefului Poliției Rutiere”, se precizează într-un comunicat oficial.

De asemenea, chestorul Ioan Aron este acuzat că, la ordinul lui, au fost montate camere de supraveghere și microfoane în campusul universitar din Brașov, pentru a urmări ilegal studenții și pentru a exercita presiuni asupra mai multor studente, în baza înregistrărilor strânse.

Între timp, polițistul Marian Godină face noi dezvăluri:

Untitled

Citiți și: Godină revine cu dezvăluiri: Adjunctul șefului IPJ Brașov a certat un polițist pentru că l-a amendat pe furnizorul de brazi de Crăciun al IPJ

Godină demască plagiatul șefului IPJ Brașov din teza de doctorat. Miting pentru susținerea polițistului, sâmbătă, în Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.