Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Godină demască plagiatul șefului IPJ Brașov din teza de doctorat. Miting pentru susținerea polițiștului, sâmbătă, în Capitală

Marian Godina

Polițistul-blogger Marian Godină publică pe Facebook un print-screen care relevă că șeful IPJ Brașov, chestorul Ioan Aron, și-ar plagiat teza de doctorat.

Concret, Godină a căutat pe Google un fragment din teza de doctorat a superiorului său, scrisă în 2015,  iar rezultate identice s-au regăsit într-o altă lucrare, publicată în 2005.

godina plagiat„Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal că d-aia e doctor. Ieri a intervenit telefonic la Ştirile Pro Tv şi întrebat fiind, dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creația mea literară. Ei bine, m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor. Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? Ați copiat? Google aşa arată. Spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur”, scrie Marian Godină.

Între timp, pe pagina de Facebook „Alături de polițistul Marian Godină” a fost anunțat un miting de susținere, care va avea loc sâmbătă, 20 februarie, începând cu ora 17.00, în Piața Universității din București.

Miting de susținere pentru Marian Godina, polițistul care este victimă al unui linșaj și practic forțat să demisioneze de către șefii săi, doar pentru că și-a permis să aplice legea împotriva unui apropiat al directoarei Crucii Rosii Brasov, doamna Luana Minea, consilier PSD. Cerem demisia imediată a doamnei Luana Minea și auto sesizarea procurorilor pentru trafic de influență”.

De asemenea, mai mulți polițiști și-au colantat mașinile personale cu mesajul „Și eu sunt Godină! JOS CORUPȚIA DIN POLIȚIE”.

sustinere Godina

Tot astăzi, 17 februarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a anunțat, printr-un comunicat de presă, că în urma controlului de ieri al Direcției Control Intern din cadrul IGPR la IPJ Brașov „au rezultat unele elemente privind posibila săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către şefii profesionali ai poliţistului, constând în presupuse intervenţii, în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancţionată contravenţional la data de 08.02.2016”.

„Conform sesizării, rezultatul verificărilor a fost concretizat într-un raport, ce urmează a ne fi transmis ulterior, prin poştă. Sesizarea a fost înregistrată în evidenţa dosarelor penale, urmând a fi efectuate verificările corespunzătoare”, se arată în comunicatul citat.

Citește și: Godină revine cu dezvăluiri: Adjunctul șefului IPJ Brașov a certat un polițist pentru că l-a amendat pe furnizorul de brazi de Crăciun al IPJ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.