Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul fotograf independent din Romania care apare in Catalogul Lürzer’s Archive va expune fotografiile premiate la București

Ars Mater Gallery
Mihai Vladimir Anton

Vernisaj joi, 23 noiembrie, ora 19,00, galeria Galateca.

Singurul fotograf independent din Romania care apare in Catalogul Lürzer’s Archive - 200 cei mai buni fotografi din lume, ediția 2023/2024, va expune fotografiile premiate la Bucuresti, in perioada 22-29 noiembrie, pe simezele galeriei Galateca.

content-image

Scenograf, pictor, publicitar si fotograf, chiar nu contează în ce ordine puneți aceste atribute ale lui Mihai Vladimir Anton, pentru că ele se întrepătrund, se completează și creează împreună lumile fantastice din sufletul și mintea artistului. El definește momentul concepției unei lucrări de artă într-un mod tandru și edificator pentru felul în care se raportează la creație, declarând: “Arta mea se naște în momentele în care ideile, gândurile, stările, experiențele mele fac dragoste cu viața mea.”

content-image

“Studiu?”, titlul acestei serii de fotografii este o întrebare plină de curiozitate pentru că această stare îl definește pe Mihai Vladimir Anton în fiecare moment al vieții.

Prin compozițiile cu naturi moderne, Mișa, așa cum i se mai spune artistului, se joacă cu voluptate la limita dintre fotografie și pictură. Aerul flamand al lucrărilor sale provoacă o nostalgie odihnitoare, incitând în același timp prin contemporaneitatea obiectelor și ființelor surprinse în imagini.

content-image

content-image

Joi, 23 noiembrie, ora 19,00 vă invităm în str C.A. Rosetti nr 2-4, la vernisajul acestei expoziții de fotografie semnată Mihai Vladimir Anton și curatoriată de Steluța Roșca Stănescu printr-o nouă colaborare Ars Mater Gallery și Galateca.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.