Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SINGURUL politician de la putere care reacționează, după ce poliția a scos credincioșii din biserică: 'Lucrurile sunt din ce în ce mai grave, trebuie oprite'

Basilica.ro
Sfânta Cruce

Primul politician de la putere care reacționează la ceea ce s-a întâmplat la Constanța, unde polițiștii au scos cu forța credincioșii din biserică, este un deputat PMP care îi avertizează pe guvernanți că ceea ce au făcut forțele de ordine ”este cât se poate de antiromânește”.

Petru Movilă, deputat PMP, este de părere că incidentul de la Constanța, repetat după ceea ce s-a întâmplat la Suceava, este unul ”foarte grav”. ”Biserica e clar o țintă a acestor măsuri discriminatorii”, punctează Movilă.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

”Este foarte grav ce s-a intamplat la Constanta, atunci cand politia a intrat peste credinciosi in timpul slujbei si i-a amendat. Am vazut credinciosi care aveau masti si pastrau o distanta corespunzatoare intre ei.

In cel mai rau caz, trebuiau sa astepte sa se termine slujba.

Lucrurile sunt din ce in ce mai grave, trebuie oprite. Societatea romaneasca are nevoie de aceeasi masura pentru toti romanii, pentru toate activitatile. Si pentru supermarketuri, malluri, piete, targuri, magazine.

Faptul ca biserica e clar o tinta a acestor masuri discriminatorii, este cat se poate de antiromaneste.”, este mesajul lui Petru Movilă.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.