Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinsa Mihajlovici, antrenorul Bolognei, diagnosticat cu leucemie, a luat parte la meciul cu Lazio

descopera.ro
fotbal minge

Sinisa Mihajlovic (50 de ani), antrenorul echipei Bologna, care a fost diagnosticat cu leucemie înainte de începerea sezonului, a fost prezent la meciul cu Lazio, de duminică, din etapa a șaptea din Serie A, scor 2-2, potrivit Mediafax.

Potrivit Daily Mail, tehnicianul sârb a primit acceptul din partea medicilor de a sta pe banca tehnică la meciul cu Lazio. Fanii l-au întâmpinat așa cum se cuvine pe Mihajlovic, acesta fiind aplaudat în picioare de cei prezenți pe stadion.

Viorica Dăncilă mutare interesantă în PSD: lovitura care securizează voturile la moțiunea de cenzură /VIDEO

Sinisa Mihajlovic a fost diagnosticat cu leucemie în luna iulie a acestui an. Acesta a efectuat 43 de zile de chimioterapie și a ratat mai multe meciuri din actuala stagiune ale echipei sale, fiind nevoit să realizeze tratamentul impus de medici.

Partida a fost una specială atât pentru antrenor, cât și pentru fanii gazdelor. Mihajlovic și-a înfruntat echipa la care a petrecut șase sezoane, ca jucător, în perioada 1998-2004, iar suporterii celor de la Bologna au sărbătorit aniversarea de 110 ani a clubului favorit.

Bologna-Lazio s-a încheiat 2-2. Krejci și Palacio au punctat pentru gazde, iar Immobile a realizat dubla pentru echipa din capitala Italiei. După șapte runde din actuala ediție de campionat, echipa lui Mihajlovic ocupă locul 11 în Italia, cu nouă puncte, în timp ce Lazio se află pe poziția a șasea, cu 11 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.