Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinucidere ȘOCANTĂ - Un om de afaceri din Buzău nu a mai rezistat și și-a pus capăt zilelor

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Bărbatul care s-a sinucis, luni seară, pe podul de la Mărăcineni, judeţul Buzău, era un prosper om de afaceri austriac. Bărbatul deţinea o fabrică de cabluri în Cehia, cu birouri la Viena, dar şi mai multe proprietăţi în ţară şi în străinătate.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu, atac EXPLOZIV la adresa Laurei Codruța Kovesi: 'Această individă a executat, fără crâcnire, toate comenzile pe care le-a primit'

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 48 de ani care, luni după-amiază, s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni era un om de afaceri austriac. El deţinea o fabrică de cabluri în Cehia cu birouri la Viena, mai multe proprietăţi în Austria şi România.

Poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului spânzurat în jurul orei 17.00, după ce au fost anunţaţi telefonic de un trecător. Pe pod au găsit o geantă cu mai multe documente, printre care şi actele de identitate ale acestuia. De asemenea, anchetatorii au găsit un testament, dar şi un bilet scris în germană, ce urmează a fi tradus.

Bărbatul de 48 de ani a ajuns în România după ce a cunoscut o tânără din Buzău, cu care se căsătorise deja. Cei doi aveau o casă în comuna Mărăcineni, judeţul Buzău, şi urmau să facă nunta în această vară.

În acest moment, se conturează ipoteza unei sinucideri din dragoste, existând informaţii că austriacul se certase cu iubita sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.