Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinucidere sau accident? Un șofer de 35 de ani a murit după o intrare pe contrasens, lovind frontal o altă mașină

breaking news

Șoferul unei autoutilitare a intrat miercuri pe contrasens, pe o stradă din Târgu Mureș, și a lovit o altă autoutilitară al cărei șofer a încercat să evite impactul și a ajuns în șanțul de pe marginea părții carosabile. Unul dintre șoferi a murit, iar celălalt a ajuns la spital.

Polițiștii au fost sesizați miercuri, în jurul orei 13.30, printr-un apel la 112 pentru a interveni la un accident de circulație, produs pe Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș.

„Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Târgu Mureș, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Reghin. Aceasta din urmă, în baza unei posibile manevre de evitare, a pătruns în șanțul de pe marginea părții carosabile”, anunță IPJ Mureș.

Șoferul de 35 de ani a murit, iar celălalt șofer a fost dus la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.