Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șiretul l-a desfăcut pe ”șiretul” Antonescu :)

ant 5

Cel puțin în imaginația unora. Dar, bărbatul cu nume de floare și-a trăit visul și chiar a fost președinte. De vreo două ori. Prima dată, la suspendarea lui Traian Băsescu. A fost pe bune, deși doar interimar și pentru puțin timp. Apoi, omul pe care au mizat simpatizanții USL a fost desemnat candidatul pentru Cotroceni! Era președintele României în ochii lor. Culmea, chiar și în ochii lui. Însă, Crin s-a răzgândit. A decis să abandoneze viața...politică. S-a sinucis! A renunțat la șefia PNL, apoi a ieșit și din cursa pentru Cotroceni. Și acum, vine întrebarea: încotro? În Cotroceni! Ăsta ar fi fost răspunsul bun înainte de 26 mai. Acum, e în aer.

De unde i s-a tras sfârșitul lui Crin Antonescu? De la șiret. Nu, nu că Antonescu ar fi șiret. Ci de la șiretul care i s-a desfăcut înainte de alegerile europarlamentare pe Siret, la Neamț. Crin a avut destin. De fapt, a fost predestinat, cum zic catolicii. La Piatra Neamț, când a fost campania pentru alegerile europarlamentare cu ”eurocampionii” PNL, lui Antonescu i s-a desfăcut șiretul.

ant 2     ant 7

Și nu oricare, ci tocmai cel de la pantoful drept. Site-ul interpretarevise.net consideră că „ŞIRET – Visul în care ai văzut un şiret avertizează despre posibile probleme. (…) A visa şireturi dezlegate e un semn că eşti total confuz privind relaţia cu cei apropiaţi. Pentru o femeie tânăra, acest vis simbolizează minciuna persoanei iubite”. Adică, un fel de pisică neagră. Deseori, când eram copii, era avertizați de părinți: ”leagă șiretul să nu calci pe el și să cazi în cap”. Clar, Crin nu știa de aceste sfaturi și a căzut în cap.

ant 5 ant 4

Of, ce semn! Unul pe care Crin a încercat să-l ignore. Nici măcar soția nu l-a ajutat. Adina Vălean era lângă el la Piatra Neamț, când șiretul buclucaș nu a vrut să stea legat. Nu s-a uitat la picioare. Era și ea, probabil, cucerită de înălțimea viitoarei funcții. Se vedea Prima Doamnă! Pentru că așa a fost prezentat Crin Antonescu la Piatra Neamț: ”viitorul președinte al României”. Femeia care trebuia să fie atentă la detalii l-a trădat.

  ant 6   ant 3

Primul a fost șiretul, care nu a vrut să stea leagat. Nu asculta de ordinele președintelui. Apoi, omul pe care miza Crin, prim-vicele PNL-ului, neamțul Klaus Werner Iohannis. N-a fost destul de neamț. S-a culcat premier și s-a trezit președinte. Deocamdată interimar al liberalilor, dar va fi plin la finele lunii. Apoi, ar vrea să ajungă la Cotroceni.

Însă, de trădare poate fi acuzat și ”șiretul” Crin, nu doar șiretul lui. Cei care au crezut în cuvintele lui au fost trădați. Lor tot de la șiret și de la vise li se trage?

PS: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.