Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sirianul suspect de terorism arestat în Germania a fost găsit mort în celulă

spanzurat streang

Sirianul Jaber al-Bakr, în vârstă de 22 de ani, arestat luni în Germania în urma suspiciunilor că pregătea un atentat cu bombă la un aeroport, a fost găsit miercuri seara mort în celula sa de la un centru de detenţie din Leipzig, transmit agenţiile internaţionale de presă. Potrivit DPA, el s-ar fi spânzurat. 

Informaţia privind decesul a fost confirmată de ministerul justiţiei din landul german Saxonia, care declară că a fost vorba de o sinucidere, precizează Reuters. Ministerul va oferi detalii suplimentare în cadrul unei conferinţe de presă, joi dimineaţa. 

Potrivit versiunii online a săptămânalului Der Spiegel, suspectul se afla în greva foamei şi era supravegheat îndeaproape, din cauza riscului de a se sinucide. 

Al-Bakr a fost urmărit de poliţie timp de două zile, înainte de a fi predat autorităţilor de doi conaţionali de-ai săi. În locuinţa sa din Chemnitz au fost găsiţi explozivi. Anchetatorii au afirmat că sirianul, sosit în Germania anul trecut, pregătea un atentat similar celor din noiembrie 2015 de la Paris, soldate cu 130 de morţi, sau din martie 2016 din Belgia, când au fost ucişi 32 de oameni. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.